viernes, 17 de febrero de 2017

UNA VIDA A MARIA AUXILIADORA

1.Condicions del treball

Aquest treball va ser proposat pel professor Ignacio Torán i recolzat pels professors d'informàtica en què consistia a realitzar un vídeo promocionant el col·legi Maria Auxiliadora amb un vídeo en què es mostren les classes, els alumnes, els materials per a facilitar l'aprenentatge...

2.Descripció de programes utilitzats

Pixlr editorActualment hi ha infinitat d'aplicacions en línia d'edició fotogràfica però poques tan completes com aquesta. Pixlr engloba tres versions de més a menys complexa en funció de les necessitats i més compta amb apps gratuïtes per a dispositius mòbils Apple i Android.


Si necessitem dur a terme un treball complex d'edició d'imatges i busquem una aplicació propera a les funcionalitats de Photoshop o Gimp, la nostra opció serà Open Pixlr Editor, que permet l'edició per capes i la creació de dissenys des de zero. A més, mitjançant el menú horitzontal superior, podem accedir a totes les ordres en diversos idiomes.

Nosaltres hem usat pixlr per a recortar algunes imatges ràpidament 


Fotomix: FotoMix és una utilitat gratuïta per editar fotos i manipulació d'imatges digitals. Disposa d'una interfície intuïtiva, que permet obtenir els resultats desitjats en uns senzills passos i amb un alt nivell de qualitat. 
En el nostre grup, l'hem utilitzat per a eliminar els fons d'algunes imatges i fer-les PNG.



3.Valoració des programes

Open shot: Es un programa que personalmente utilizarlo es muy fácil, sin mayores complicaciones y gasta poco tiempo editando vídeos, es bastante básico y con buenos efectos y filtros.
Pixlr editor: Ha fet la seua funció de recortar imatges pràctica i satisfactoriament.

4.Valoració del traball propossat
M'ha agradat molt aquest treball perquè serveix per a promocionar el nostre colegi i es molt entretingut.

5.Diari de sesions
Este treball ho vam començar a fer en la 2a Avaluació, ens va resultar molt fàcil de realitzar-ho ja que els meus companys de grup i jo teníem molt bones idees per al treball que ens havien proposat.
Per grabar tots el videos vam possar una camara gopro al cap de molts alumnes del col.legi i fem com si e video fos una vida completa al nostre col.legi.

6.Dates 
Hem treballat des de pincipis de gener al 13 de febrer.

El meu grup esta format per Pere Pardo, Sergio monsell, Alberto Arias, Carlos Fajardo i jo.
Ens vam entretenir molt però quean ens pssem atreballar o fem be.
Hem triat esta cançó perquè l'ha fet una professora d'este centre i perquè va sobre una persona molt important en el nostre col·legi.

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario